вторник, 8 юни 2010 г.

Плетен мечо



Ето с това се занимавах днес:))))От доста време се каня да оплета играчка на малчуганката обаче все отлагах.Падна едно плетене няколко часа,после едно шиене,но май стана:)))))))))Моето маймунче вече си има и плетено мече:))))(Аз май съм по-щастлива от нея,хихи...)Е утре ще падне една игра....Нямам търпение да и видя изражението когато и го покажа.А сега запознайте се с най- новият член на нашето семейството мечето Теди:)))




9 коментара:

  1. Много е сладурски с тази шапчица! Все ми се струва, че твоята малчуганка ще заспива с него-струва ми се, че е един добър, приятен за гушкане мечо :) И да не забравиш да кажеш какво име му е сложило детето :)

    ОтговорИзтриване
  2. Лара,благодаря ти:)))Дъщеричката ми няма 2 годинки и едва ли ще може да му измисли име затова си позволих аз да го кръстя Теди:))))))))

    ОтговорИзтриване
  3. страхотно е мечето,ще се радва много бъди сигурна...

    ОтговорИзтриване
  4. Мале,мале,голямо ръмжане!Сутрин винаги двете преглеждаме новите неща с буболечето и като видя мечо...полудя!!!Великолепен!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви милички:)))Тази сутрин като и го показах първо го гледа мълчаливо ,а после усмивката и взе да расте малко по малко докато не го разгледа цялото и после започна веднага игра с него:)))Много му се зарадва:)))

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотно мече, браво на теб :)

    ОтговорИзтриване
  7. Рени благодаря ти мила:)))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!