вторник, 15 юни 2010 г.

Нови придобивки:)))

И аз да се похваля малко с нови нещица:)))Не съм снимала всичко ,защото ще стане малко прекалено,но ето част от нещата,с които се сдобих напоследък:)))Най щастлива съм,че си купих ъгловият пънч:))Ако знаете само колко време го издирвах:))Ето ги и тях:))),а да и три печата които сама направих:)))Момиченцето разбира се е от готов печат прерисувано,но ми беше първият опит за собственоръчно направен печат та ми трябваше идея,а много я харесах и така:))))

12 коментара:

  1. Жени, да са ти честити новите придобивки и със здраве да си ги ползваш.Тези "клещи" не са перфоратор нали, от къде ги купи:)))

    ОтговорИзтриване
  2. страхотни неща си си взела,честито! чакам красивите ти картички и много вдъхновение ти пожелавам

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви момичета:)))Уреда купих от практикер струва 4 лв и се води "клещи за монтаж на копчета клипс" към него има и 100 бр айлети:)))))Разбира се това е малкият уред ,големият и май по-стабилен струваше 18 лв пак със 100 бр айлети към него,но аз нямах възможност затова си купих този и също върши работа:)))))

    ОтговорИзтриване
  4. Жени, прекрасни печати си измайсторила! Честити придобивки, очаквам да покажеш картички с тях. Моля като изпробваш клещите, напиши дали си доволна от тях, защото аз имам такива пак от практикер, но изобщо немога да поставя и едно копче с тях, трябва да натискам страшно силно и пак не става хубаво, самия клипс се разваля, таа исках да знам дали мойте клещи са повредени или принципно са си такива. Лек и усмихнат ден!

    ОтговорИзтриване
  5. Рали мила благодаря ти:)))Да и с моите малко трудно се работи и си мислех ,че нещо аз не правя както трябва(все пак поставих едва 2 броя и имам още да се уча),но може с времето да оттренирам натиска и да се получи.Като поработя повечко с тях ще пиша още.Между другото гледах предаването и беше толкова сладка:)))Картичките ,които беше занесла са просто страхотни ,а тази която беше приготвила за предаването е много хубава:)))Идеята е супер:)))
    Хубав ден и от мен:))))

    ОтговорИзтриване
  6. Честити придобивки!
    Печатите които си направила са много хубави, браво!

    ОтговорИзтриване
  7. Рени мила благодаря ти:)))

    ОтговорИзтриване
  8. Честити придобивки!!!Ще очаквам с нетърпение творбите!!!Хубава вечер!

    ОтговорИзтриване
  9. Честито и от мен за придобивките :. А печатчетата са страхотни!

    ОтговорИзтриване
  10. Чудесни придобивки, със здраве да ги ползваш! Очакваме творбите ти с тях!

    ОтговорИзтриване
  11. Честити нови придобивки - с удоволствие ги ползвай и твори красота с тях! Клещите с айлетитите ги ползвам отдавна, с някои айлети - лесно, с други - не....зависи от материала - дали е по мек....месинговите най-добре се стисквати смачкват...Поздрави и целувки: Дани

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!