сряда, 23 юни 2010 г.

Нещо интересно

Попаднах на това страхотно видео как да си направим шарена хартия със салфетка,но не чрез познатия ни декупаж с лепило и реших да го споделя с вас:)))Надявам се да ви е полезно,аз веднага се залавям да пробвам техниката и в следващият пост ще покажа какво се е получило:)))Приятно гледане:))

http://www.youtube.com/watch?v=9hpqpeljWd4&feature=related

4 коментара:

  1. Жени, аз от доста време по този начин си правя шарени картони с размери на лист А4. Картичката "Перли и сатен за Рожден Ден!" съм я правила с такъв картон.

    ОтговорИзтриване
  2. Мими аз днес попаднах на това видео и много ми хареса как станаха моите шарени картончета:)))От сега на татък и аз ще го използвам често този метод,а тази картичка "Перли и сатен"е станала просто страхотна:)))

    ОтговорИзтриване
  3. ММмммм,душичка златна си ти,браво,още ей сега отивам да приспя лечето буболечето и започвам,че както имам един шкаф салфетки!

    ОтговорИзтриване
  4. Жени, това е любимата ми салфетна техника....наистина дизайнерските картони стават неповторими. Повечето ми картички са правени с картон по този начин....много е приятно..

    http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/05/blog-post_12.html това беше първата ми и след нея правя непрекъснато, дори имам направени картони, които още не са станали на картички.

    http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/05/blog-post_27.html

    http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/06/blog-post_18.html

    http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/06/blog-post_17.html

    http://cvetnifantazii.blogspot.com/2010/06/blog-post_02.html

    Пробвай и по един друг начин: С хубаво сухо лепило, намажи картона, сложи един пласт от салфетката, която си избрала...и пак с ютията отгоре......Става по-лесно, но с лепилото трябва да е намазан листа без пропуски, иначе остава въздух като при лепене на тапети.
    Поздрави и целувки: Дани

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!