петък, 25 юни 2010 г.

Покани за рождени дни

Вече си имаме две покани за рождените дни на две приятелчета на Миша:)))Едната (тази с балоните) е за рождения ден на Стефчо ,който има рожден ден на 01.07 и става на 2 годинки ,а другата(ръчноизработената с рачето) е за рождения ден на Далия,която има рожден ден на 15.07 и чиято картичка показах наскоро:)))Много се вълнуваме за тези две партита и толкова много си харесваме поканите,че решихме да ги споделим с вас:)))Съвсем скоро и поканите на моето съкровище ще бъдат готови и ще ви ги покажа:))) Желая хубав ден на всички:)) Ето ги и тях:)))



5 коментара:

  1. Много са сладурски!А малките сладкишчета да си изкарат приятно рожденните дни! Да са живи и здрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Рачета сладки,нека са здравички и палавки,да обичат тати и слушат мама!Балонките са много сладко цветни,а рачето много ми хареса,много,е как няма нали и аз съм раче!

    ОтговорИзтриване
  3. Представих си как след години дребосъците, дето скоро ще празнуват рожден ден, ще си разглеждат поканите и как с умиление ще си спомнят...Живи и здрави да са мамите, дето измислят какво ли не за своите съкровища и дечицата-да ги радват :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ви милички:)))Тези дечица са ми много скъпи и са като моички:))))Всеки път много се забавляваме като сме заедно и съм сигурна,че пак ще е така:)))
    Желая ви хубав ден:))

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!