сряда, 6 октомври 2010 г.

Имам си картичкааа:))

Точно преди минута почука на вратата една комшийка и за моя голяма изненада ми връчи писъмце:)))Пощалъонката пак го е оставила в чужда поща(хихи)Ама нищо де за сигурност,че тука пипат:))))Ако знаете само каква красота изкочи отвътре:)))



Тази картичка ми е от Te4eto - Шарени хартийки ,идея си нямам дали можете да усетите колко е нежна и хубава картичката от снимката,но аз мога:)))))))))))))))Тя си е за мен и много си я харесвам:)))Благодаря ти мила за красотата,която си направила за мен и за прекрасните думички написани вътре:)))

5 коментара:

  1. Радвам се, че си я получила (че не я е пипнал някой друг) и още повече се радвам, че съм те накарала да се усмихнеш! Личи си от публикацията една широоока усмивка ;)- пък и като знам аз как подхвърчам от радост като получа картичка от някоя феичка...
    Приятен ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Стефче мила наистина се усмихнах широко,когато я видях:)))Пък и самият факт,че нямах търпение да я публикувам говори сам за себе си:))Приятен ден и на теб:))

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна картичка, Жени - завиждам ти направо! Браво, Те4е, пак красотийка...
    Даааааааа, ама и аз си имам от Стефчето картичкааааа...И моята е от прекрасна...по-прекрасна!Все така да сътворява красота й желая, а така също и на теб, Жени, защото аз съм ти голям фен - нищо, че напоследък нямам време да бродя из блоговете и пропускам и твоите нещица!
    Усмивки и прегръдки от мен!

    ОтговорИзтриване
  4. Very pretty card, love the quilled butterfly x
    Thanks for your lovely comment on my blog :)

    Jenny xx

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!