сряда, 8 юни 2011 г.

My first romper:)))




Много ми харесват тези сладки детски гащеризончета и отдавна исках да ушия един такъв на дечко,но като един шивач-аматьор си се страхувах,че ще оплескам нещата:)))След дълго разглеждане на снимки в нета днес се престраших и си измислих собствен вариант:)))Нямаше точен урок как да го направя и затова импровизирах:))Да не повярва човек ама си стана супер:)))Пасна и като размер на малката ми принцеса и съм супер щастлива,защото си мислех,че ще прецакам нещата и ще трябва да поря и шия на ново,но за мое огромно щастие не се наложи да преправям нищичко:)))И за да не ме скастрите пак сложих снимки и от двете страни:)))))Надявам се да ви хареса,но също и ако виждате нещо нередно да ми кажете,че още се уча и ще ми е от полза да разбера грешките си :)))
Хубав и много слънчев ден от мен:)))

I made this romper for my little princess and I am so happy because it is my first try and i like it very muvh:)))Hope you like it,too:))))
Have a wonderful day:))))

8 коментара:

  1. Леле, толкова е хубаваааа малката сладурка! Много ме кефи десена, който си избрала за гащеризончето! Аз не съм шивачка и нищо не разбирам, но мисля, че си се справила перфектно просто! Евала!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Браво, Жени! Отлично си се справила. А манекенката е много сладка, да ти е жива и здрава и много да те радва! Поздравления!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Тоя път няма да те скастря :D
    Модела, десена, размера и ракурса на снимане си ги целнала в десетката.

    И все пак (за поддържане на тонуса) ще си позволя една дрееебна забележчица. Честно, не се заяждам :)
    Може би извивките на "ръкавите" са ти еднакви отпред и отзад, а трябва предната да е по-изрязана. Съдя по снимките - виж как откъм гърба раменцето е по-заголеничко, отколкото отпред...
    Нямам никаква идея дали се изразих ясно... така или иначе гащеризончето е супер сладко.

    ОтговорИзтриване
  4. Тече то си се набира от връзките така,че може да се регулира:)))Иначе се прави точно така:))Еднакво отпред и отзад и се нанизва връзка и от двете страни и се набира:))))В случая не се е набрало добре,защото дечко не стоеше мирна и е излязло не както трябва:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Изглежда чудесно гащеризончето и малката бонбонка също!Да е жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотно си се справила, малката принцеса е разкошна с това гащеризонче! Поздравления

    ОтговорИзтриване
  7. И за мен си се справила страхотно. А моделът, за който е предназначено, е просто невероятен - много е сладка! Да ти е жива и здрава!

    ОтговорИзтриване
  8. Сладко гащеризонче да сладко момиченце!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!