петък, 23 септември 2011 г.

За всички ,които пазаруват от Ebay!!!

Много мислих дали да публикувам това,но като се замисля колко ли хора е излъгало това девойче и ми се ще да споделя с всички вас ,които пазарувате от Ebay.Преди четири месеца си поръчах нещо от продавач -kelly_scrapbooking минаха почти два месеца и когато и писах,че не съм получила онова ,за което съм платила тя ми писа,че ще ми го преизпрати,но вече минаха 4 месеца и аз все още не съм получила нищо.Писах сигурно хиляда мейла,но девойката така и не иска да ми отговори.Не че изгорях с много ,само 31 лв ама защо трябва да става така.Много е тъпо,оказва се,че не само в Бг-то има подли измамници ,а и в Америка.Да ви кажа честно не очаквах,че ще постъпят така с мен,но уви се случи.
И така хора ,ако сте решили да купите нещо от девойчето се замислете дали имате достатъчно пари,за да се набутвате.

9 коментара:

  1. Много неприятно,то такива некоректни, трябва да ги отхвърлят от мрежата .

    ОтговорИзтриване
  2. Mnogo nepriqtno (izvinqvaj za latinicata). Svurza li se s ebay da razgledat slu4aq? Kato gledam, toq prodava4 ima mnogo otricatelni i neutralni ocenki. :S

    ОтговорИзтриване
  3. Много е кофти,но факт.Нана опитах да се свържа обаче за да отвориш случай (open a case)трябва това,което си искал да закупиш да е още активно,а в случая при мен мина доста време и вече този шаблон не е активен и не мога.Та пих една студена вода и толкоз:)))))Но вече ще знам,че трябва да се свързвам с Ebay по-ранко.

    ОтговорИзтриване
  4. Много неприятно. Дано не ти се случва повече.Ако все пак се случи си пусни диспута преди да изтече 45-дневния срок от изпращане на стоката. И аз имах такъв случай и уж ми беше изпратена повторно пратката, така и не получих нищо. Накрая даже продавача не ми отговаряше на съобщенията, но 45-дневния срок не бе минал и ме посъветваха да пусна диспут. От Пей Пал реагираха много бързо и няколко дни по-късно продавача ми върна парите.

    ОтговорИзтриване
  5. Купувала съм веднъж от този продавач и си получих пратката. Даже много бързо дойде като за пратка от щатите. Съжалявам, че при теб се е получило така. Трябвало е както ти е писала Маги да пуснеш диспут в рамките на 45 дни от плащането.

    ОтговорИзтриване
  6. Деси аз си бях поръчала преди време от нея и дойде за месец и половина,затова изчаках преди да и пиша първия път,а след като тя каза,че ще изпрати друго вече беше минало 2 месеца и после чаках уж преизпратеното.Абе каша голяма.

    ОтговорИзтриване
  7. Жени и на мен ми се е случвало да попадна на продавач фантом, но трябва да сигнализираш на Ebay. Покажи им плащането и им обясни ,че за толкова дълъг период не си получила нищо. Те ще я издирят и ще я накарат да ти върне парите, поне.С мен тка се случи. Дори за да си "измие ръцете" т.н "продавач" ми прати нещо съвсем различно, за да покаже tracking number пред тях. Много разправии имах но в крайна сметка всичко е ОК.А и Ebay имат интерес да те защитят като купувач от тази система, защото иначе така си опетняват името.Пробвай, дано да има ефект.Успех мила.

    ОтговорИзтриване
  8. Поръчвала съм си много неща от този портал, може би има проблем по митниците или местните пощи. Незнам. Аз напоследък избягвам такива проблеми като ползвам т.н. виртуален щатски адрес. Т.е. регистрирала съм се в http: // www . viaddress . com / и пратките ми отиват до щатите на "мой адрес" като така не ве таксуват извънщатско за такси и др. После ми пращат нещата от този адрес към Б-я и е мн лесно. Ако има проблем си се оправям не само аз, а и цялата компания зад ВаяАдрес!

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте,

    Често поръчвам стоки от американски сайтове и забелязвам, че много от тях предлагат услугите си само на граждани на САЩ или пък таксите за използване на чуждестранни карти са прекалено високи.

    За да преодолея това неудобство, регистрирах виртуален адрес в www.viaddress.com.

    Регистрацията, както и част от услугите са безплатни, а таксите за съхранение и изпращане на покупките са значително по-ниски от останалите сайтове, предлагащи подобни услуги.

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!