вторник, 7 септември 2010 г.

Ангелско
Още като видях това малко и сладко момиченце-ангелче и нямах търпение да спретна нещо с нея.Толкова е нежна и хартията ,която използвах и пасна идеално.Едно малко ръчно изрязано облаче ,малко рози,копченце и май се получи.Все още моите картички са малко по-изчистени и семпли,но сякаш нямам куража да използвам по много от всичко.Не знам защо така,но докато не се пристраша,май ще са такива.Много ми се иска да правя картички като някои от моите любими картичко-сладурки( както ги нарича Силвето:))))),но май имам доста да уча:)))Стискайте палци да израстна скоро и да покажа нещо по-така:)))Имам още много за показване така,че не си мислете,че съм скучала:))С нея ще участвам в The Crazy challenge - Bundle of Joy.

Целувам ви всички и ви желая и днешният ден да е слънчев като предишния и много по-креативен и усмихнат:)))

16 коментара:

 1. Чудесна е! И ми харесва точно такава семпла и изчистена и сладурска!
  Според мен най-важното е да усетиш себе си и ти го пожелавам от сърце! Безспорно всеки има да учи малко или много, но има го и този момент, че колкото и да харесваме нещата на другите, не можем да иузбягаме от себе си.
  Аз например много харесвам картички с картинки. Едно от първите неща свързани с хобито, които си купих бяха акварелни моливи. Да, но в крайна сметка ги използвам изключително рядко :).

  ОтговорИзтриване
 2. Жени, картичката ти е супер сладка и нежна.
  Хубава е точно заради това че си я направила ти, както ти е хрумнало на ума.
  Не е нужно да се стремиш да подражаваш на някого.
  Аз се възхищавам на всички творци, които създават наистина необикновенно красиви неща, без да се стремя да им приличам, защото не мога, те са си те, а аз съм си аз.
  Пожелавам ти да израснеш колкото ти сърце иска, но по свои си начин, чрез пробване и виждане кое ти харесва и кое е най близко до твоето виждане :)

  Изпращам ти много усмивки, Рени :)

  ОтговорИзтриване
 3. Жени, картичката ти е много нежна и сладурска!
  Всеки творец има свои стил и "почерк" на работа. Може би твоят стил да е по изчистен, по семпъл. Както казва и Рени, не е нужно да подражаваш на някого! Бъди себе си!
  Пожелавам ти да продължаваш да твориш красоти, както досега:)))

  Поздрави и целувки: Мими

  ОтговорИзтриване
 4. Много е хубава,Жени:)
  Наистина ангелска,а и хартията много й пасва.
  А за картичките си не знам защо се притесняваш.Нищо лошо в това да са изчистени и семпли.Всеки си има определен стил и индивидуалност,а твоите са красиви и нежни.Не се стреми да подражаваш на някой, а следвай сърцето си;)

  ОтговорИзтриване
 5. Жени, момичетата преди мен са го казали много хубаво. Аз харесвам стила ти. На всеки творец картичките са си със собствен чар.
  Много е сладка картичката. Чудесно си подбрала всички детайли. :)

  ОтговорИзтриване
 6. Извинявая Жени за пропуска. Грешката вече е поправена. Ангелчето е наистина ангелско нежно.

  ОтговорИзтриване
 7. Душичка си ти,какво имаш да учиш,картичките ти винаги са направени с много любов,много нежност,чудесни са!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 8. ААА,забравих,фона на който си снимала картичката,не ли одеалцето на твоето ангеле Миша?

  ОтговорИзтриване
 9. много нежна картичка-многооо ми харесва

  ОтговорИзтриване
 10. Жени, мила.....картичката ти е страхотна! Знаеш ли....всяка една, която произлиза от ръцете на всеки творец си носи своята прелст, уникалност и неповторимост.....В момента това са твоите мисли, чувства, усещания....претворяваш това на мига! Така, че .....в един момент се получава нещо семпло, изчистено....в друг малко по пищно, натруфено.....Картичките , които показваш са много красиви....така , че продължавай, без да му мислиш много - изразявай това, което чувстваш...и нещата стават! Когато гледам твоите неща.....винаги се усеща с какво чувства си ги правила и наистина създаваш страшно красиви творения....Продължавай, не спирай !!!!
  Прегръщам тесилно и те целувм: Дани

  ОтговорИзтриване
 11. В първия момент като я видях на този розов фон, помислих, че е снимана в разтворена длан :). Толкова нежна и мъничка ми се стори :). Чудесна е!

  ОтговорИзтриване
 12. Благодаря ви много:)))Вашите думи ме стоплиха и означават много за мен:)))
  Силве мила да това е пеленка на малката и на нея има едно малко сладко зайче и после ме хвана яд,че не съм успяла да хвана и него,а картичката хич не е малка:)))Май е с размери 15х15:))))
  Целувкиии:)))

  ОтговорИзтриване
 13. Simply adorable!! Love the image and colours. all the details are stunning! xx Jenny xx

  ОтговорИзтриване
 14. Скьпа Жени, както се казва ти имаш unique style!
  Картичката ти е много сладка!.
  Благодаря за участието ти в Crazy Challenge!

  ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!