събота, 5 март 2011 г.

Бяло и червено




Здравейте приятели:)))))Вече сме доста по-добре с малката:)))))Много се измъчихме ,но се справихме с гадните болести:)))Още се лекуваме,но най-страшното мина:))))))От няколко дена се мъча да спретна картичка за предизвикателството на Двете Елши при Картичкофуриите - Бяло и червено и да ви кажа хич не ми беше лесно:))))Първо нямах подходящи хартии,после нямах идея какво ще бъде(или това май беше първото:))))))След това мъжо ми принтира хартии ,но идеи така и не дойдоха та се поизмъчих няколко дена,обаче успях(или поне се надявам:)))))))))))Знам,че позанемарих и коментарите към вашите красоти обаче си имах сериозна причина и съвсем скоро отново ще виждате мои коментари в блоговете си:)))))Е това е от мен:)))А да да не забравя едно пояснение:)))))))Заврънтулките са направени с бели течни перли и бял брокат отгоре ,но са попили от мастилото и са станали леко розови,но ако е проблем и не пасва на условияте ме изтрийте:))))


Хубав и много креативен ден от мен и дано не ви се случва да ви избягат музата и идеите,защото е много ама много гадно:)))))

7 коментара:

  1. Жени,радвам се че вече сте по-добре,а щом и твориш ,това е добре.Много сладурско коте си измайсторила и хартиите са супер!Успех в предизвикателството!Усмивки :))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Just so Jeni! love the wee cat and fab colours too hun :o)

    hugs Vicky xx

    ОтговорИзтриване
  3. Hi jeni..how are you. hope you are doing well...
    I would said sometime the simple one is the best :) love this cutie cat and the border :)
    love it

    hugs
    yenni :)

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесна е, Жени! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна картичка! Много е сладка и си личи колко много си се старала с неината изработка!

    Дано по-скоро и двете с малката се възтановите напълно! Знам какво е да си болен в къщи и без грам желание да станеш от леглото, камоли да твориш.

    ОтговорИзтриване
  6. Много е хубава, Жени :) Пазете се, че по-ценно от здравето няма! Дано скоро да сте съвсем здрави и да имаш много време за любимите занимания:)

    И много се радвам, че успя да се включиш в предизвикателството на Елшите и Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване
  7. Wow, this is really beautiful! Thanks for playing along in my blog candy! Hugs, Karen

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!