неделя, 20 март 2011 г.

Как да си направим малка сладка чантичка:))))

Здравейте приятели:))))
Иска ми се да ви кажа,че тези дни съм правила много интересни неща,но за съжаление няма какво толкова да споделя с вас:)))))Кривото и мъгливо време ми влияе доста на настроението и на творчеството:))))Не че не съм творила,но не е нищо невиждано:))))Вчера ших знамена за турнира по пейнтбол,който организираме за децата на 27.03:)))))Приготвили сме им награди-купи ,медали и едно незабравимо изживяване:)))Миналата година децата бяха много доволни и тази година също има голям интерес:))))Не съм споделяла с вас,но имаме игрище за пейнтбол тук в Хисаря:)))Който иска и му е интересно може да кликне върху линка в десния сайтбар и да разгледа сайта:)))След края на турнира ще кача и малко снимки ,за да видите как е минал:)))))Сега по същество:)))
Вчера ровейки се из нета попаднах на видео урок как да си направим чантичка от лист дизайнерска хартия 6" х 6" и тъй като много ми хареса исках да го споделя и с вас:))))Аз пробвах,много е лесно и бързо ,и стават много сладки малки чантички ,които могат да ни свършат перфектна работа в определени случаи:))))))

Хубав ден от мен и приятно гледане:))))


This is a video how to make little paper purse from 6" x 6" designer paper:))))


http://www.youtube.com/watch?v=CQCOkkdAL9w&feature=related

4 коментара:

  1. Много интересно! Благодаря за споделянето!

    ОтговорИзтриване
  2. Много Благодаря за урока - сладурска чантичка. Разбира се трябваше да си покажеш и твоята чантичка, за да и се насладим.
    Чудно ми е това прегъване което тя прави на чантичката после без биговачка как не прецаква хартията, вероятно е тънка...

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря и аз, страхотни чантета:) А за пеинтбола - звучи много примамливо, тук в Младост има един, който е доста западнал...
    Хубав ден!

    ОтговорИзтриване

Благодаря ви ,че отделихте от времето си,за да оставите коментар.Ценя високо мнението ви.Приятен и слънчев ден!